Magija, crna, bjela, visoka

15.12.2007., subota

Ljubavna magija za ljubavne jade

Ljubavna kupka


Kupka koja privlači ljubav, naglašava ljepotu i privlačnost. Jednostavna ljubavna magija.

* Potrebno:ljubavna kupka

Biljke: iris, hajdučica – stolisnik, ružmarin,verbena
Roza svijeća – za romancu
Crvena svijeća – za strastvenu vezu

* Izvedba:

Napunite kadu uobičajeno po želji. Upalite svijeću. Sve sastojke stavite u vodu. Uđite u kadu. Vizualizirajte dolazak ljubavnika.

* Izgovarajte:


“Ljubav neka dođe k meni,
romancu/strast Venere zovem k sebi,
iris daje svoje moći,
dragi/draga moj/a sad će doći.
Čuj zov svih sirena,
Tvoj stas, ime, pramca nema.
Neka bude moja volja
I ispuni se želja koja
Po mojem htjenju biti mora.
Neka bude”

Pustite vodu da isteče, zatim izađite iz kade, ugasite svijeću. Udobno se obucite i nastavite sa ritualom kojeg izaberete. Nemojte sušiti kosu fenom, koristiti sapun ili ispirati tijelo.




Ljubavna čarolija

Prije svega treba napomenuti neke činjenice vezane uz ljubavnu magiju i ljubavne čarolije. Iz različitih izvora pronaći ćete velik broj ljubavnih čarolija za ljubav, strast, privrženost, izgubljenog ljubavnika, pa čak i čarolije za prekidanje veza. Velika većina ljubavnih čarolija spada u kategoriju crne magije iz razloga što podčinjavaju slobodnu volju osoba za koje se izvode.

Treba se sjetiti jednog pravila u magiji:

„Sve što učiniš vratit će ti se trostruko“,

bilo to dobro ili loše. To pravilo jednako je zakonu karme. Stoga, ovdje ću iznijeti samo rituale i čarolije koje nikome ne mogu naštetiti. U suprotnom može se lako dogoditi da vam se voljena osoba i vrati, ali promijenjena i drugačija. Takvo prisilno vračanje može izazvati čitav niz problema, agresivno ponašanje, depresiju, opsesiju i nikad ne donosi iskrenu sreću i zadovoljstvo, da ne spominjem posljedice koje može ostaviti na vas.

Nadalje, postavlja se pitanje da li je ljubavna čarolija, ljubavna magija dobra ideja? Takva čarolija druge zarobljava protiv njihove slobodne volje. Da li biste željeli da vam se takva radnja vrati trostruko natrag? Ako ste osoba koja je slobodna i želi pronaći partnera, slobodno koristite slijedeću čaroliju, bilo da tražite životnog partnera ili avanturu. Bitno je da cijelo vrijeme kod izvođenja rituala imate svoje namjere na umu i da ih točno definirate. Ako ste među onima koji žele pod svaku cijenu vratiti izgubljenog partnera napravite čaroliju za bolje raspoloženje, umjesto da si dalje štetite, ili da vam se izvedena čarolija odbije u glavu trostrukom jačinom i postane vaša najgora noćna mora.

Svatko traži bezuvjetnu ljubav. Priželjkujemo pronaći nekog tko će nas voljeti kao nitko do sad, priželjkujemo da će biti vjeran, pun razumijevanja i beskrajno odan. Da li će se to ikad dogoditi? Da li je bezuvjetna ljubav moguća? Da li je moguća uz pomoć magije? Da, moguća je, ali ne uz pomoć magije i bacanja magičnih čini. Vi možete biti osoba čija je ljubav bezuvjetna i samim time privlačit ćete osobe istih osobina.

Ipak, magija vam može pomoći u otvaranju novih mogućnosti i pokazati vam put za popravak postojećih odnosa, oko pomirbe sa gubitkom voljene osobe, naglašavanja ljepote i drugih želja. Ili vam u život može dovesti savršenu osobu za vas. Međutim većina posla nakon toga je na vama samima.

* Ljubavna magija može se primjenjivati na nekoliko načina i iz nekoliko razloga:

- kao pomoć kod pronalaska partnera,

- rješavanja problema u komunikaciji sa partnerom,

- rješavanja sukoba i napetih odnosa,

- obnove odnosa

- buđenja zatomljenih osjećaja

- za naglasak privlačnosti, samopouzdanja

- kao pomoć kod pomirbe sa gubitkom voljene osobe

- i eventualno za stvaranje prijateljstava

Navest ću nekoliko čarolija koje možete slobodno koristiti, bez posljedica, međutim prije tog koraka za što bolji uspjeh vaših čarolija bitno je dobro se pripremiti. Nije nužno da upoznajete cijelu granu magije, bitno je da ne gajite nikakve sebične, posesivne, općenito negativne osjećaje prema sebi, drugima ili da imate osjećaj ogorčenosti iz prošlosti ili osobama iz bivših veza. Također bitno je da stvorite optimističan pogled na budućnost, i buduće veze, i da budete otvoreni na sve dobro što vam magija donese.

Ovdje vas također moram upozoriti da ponekad rezultat neće biti onaj koji očekujemo ili želimo i da u prvi tren on može izgledati kao negativni i loš rezultat, a nakon nekog vremena uviđamo njegovu svrhu i važnost. Ponekad je potrebno iskustvo ili pouka koje nam svemir pošalje da bismo nakon toga mogli uživati u danom rješenju. Naprimjer, imate problem sa partnerom i jako ga želite riješiti, nakon čarolije moguće je da se stalno svađate (negativan rezultat), i u svađi riješite problem.

Nemojte odmah odustajati, budite ustrajni u svom naumu, sigurni da se situacija rješava i budite otvoreni na sve što vam dolazi. Ako nemate loše namjere, loše vam neće proizaći kao rezultat. Pokušajte riješit u sebi bit problema, definirati cilj, opustiti se i točno slijediti korake čarolije. Unesite u ritual puno truda i energije i pritom želite partneru dobro.

* Meditirajte, zaštitite se od negativnih utjecaja čarolijama zaštite, pročistite tijelo i um, opustite se. Čaroliju ne izvodite u žurbi ili pod pritiskom, jer rezultat neće biti zadovoljavajuć i trajan. Kad se osječate spremni izvedite čaroliju. Izvedite je više puta u više varijacija i puno improvizirajte…


[img]http://www.sipan.hr/bijela_crna_magija_file/image012.gif[/img]

- 12:02 - Komentari (17) - Isprintaj - #

07.12.2007., petak

Nešto za zaštitu

Jednostavna molitva za uklanjanje zlog utjecaja


Jednostavna molitva za uklanjajne zlog utjecaja odnosno čarolije koju je neka osoba bacila na Vas. Čarolija (ova i njoj slične) izgovaraju se za vrijeme klasičnih rituala uklanjanja zlih utjecaja, nad oltarom ukrašenim nekima od biljaka i predmeta koje služe upravo u te svrhe. Za jači rezultat spaljuje se odgovarajući incens.

Spaljujem tvoje čarolije,
Šaljem nazad demone!
Rastapam tvoje zlo,
Sputavam tvoju volju!
Rastapam tvoje čarolije,
Sputavam tvoje zlo,
Kako želim, tako će i biti.
Neka bude, neka bude, neka bude

Kupka za poništenje uroka i nepoželjnih energija
Ovu čaroliju koristite za riješavanje negativne energije, loših dijela, uroka ili radi pročišćenja od bacanja uroka.
U noći nakon punog mjeseca, prije odlaska na spavanje upalite 13 bijelih svijeća. Napunite kadu vrućom vodom (koliko možete podnjeti), dodajte šalicu morske soli, jednu šaku kadulje, jednu šaku lavande, i jednu šaku kamilice. Pomiješajte vodu, sol i bilje u kadi. Skinite odjeću, kleknite ili sjednite ispred kade i ponavljajte nekoliko puta:

Što je učinjeno, učinjeno je
Sada izgubljeno je.
Svako djelo loše
Neka se izbriše.
Obuzmi me, posveti,
Dušu očisti.
Ulazim u prostor sveti,
Duhove slavim.
U blaženstvu i miru boravim,
I radosna/radostan pročišćenje slavim.

Neka bude, neka bude, neka bude

Učinjeno je!

Uđite u kadu i pustite da vam voda očisti tijelo od nečistoća, energija, uroka. Rukama tri puta zagrabite vodu i polijte po čelu i glavi. Zamišljajte da vas voda čisti i blagoslivlja. Ostanite u kadi dok se voda ne ohladi. Ugasite svijeće i pođite na počinak.

NAPOMENA: U slučaju da ste izveli ritual koji želite poništiti i ako je nekome naudio također koristite ovaj oblik čarolije. Samo na kraju rituala dodajte rijeći isprike i žaljenja za učinjenim. Ujutro će vas ponovno prožeti osjećaj blagoslova.


Čarolija zaštite od noćnih mora

Pomiješajte sol i vodu. Počevši sa sjeverne strane svog kreveta u smjeru kazaljke na satu, u maloj količini poprskajte krevet vodom izgovarajući:

Voda i Zemlja,
Gdje ste?
Zaštitu vašu prizivam,
Dođite.
Nek se zlo ne nađe
Na putu gdje stojite.
Pošaljite zvijezde
I mirni san donesite.


Čarolija zaštite punog mjeseca


* Komad nakita koji inače nosite sa sobom stavite u posudu sa izvorskom vodom dan prije punog mjeseca.

Izvorsku vodu potrebno je koristiti iz razloga što ne sadrži nečistoće i energije kao ona iz slavine. Ukoliko niste u mogućnosti nabaviti vodu sa izvora, poslužit će i flaširana izvorska voda u plastičnoj ambalaži ili voda uzeta iz zemlje.

* Sljedećeg dana, navečer, za vrijeme punog mjeseca prstom kružno promiješajte vodu tri puta u smjeru kazaljke na satu.

Izgovorite naglas:



Svijetlo punog mjeseca
obuzmi me,
zaštiti,
udalji od zla.
Slušaj ove riječi s mojih usnica.



* Podignite čašu prema nebu i popijte vodu. Izvadite nakit i nosite ga sve do drugog punog mjeseca.

* Ponavljajte ritual svaki puni mjesec da biste osigurali zaštitu.


Čarolija zaštite od duhova i demona

- (provjerena i vrlo učinkovita)

Otvorite magični krug, prizovite elemente, uđite u krug (više osoba - bolji rezultat, jača čarolija)

Izgovori:

“Čujte me vitezovi prošlosti, vitezovi drevnih zakona. Čujte me mrtvi vitezovi prastarih jezika. Čujte me vitezovi nestali u bitkama, čija je oštrica činila dobro. Čujte me stari vitezovi, čujte me vitezovi izgubljenih duša.

Ove noći vas pozivam. Dozivam vas u pomoć. Čujte me vitezovi, novi zadatak vam je dan. Vaše nestalo tijelo sada duh je. Čujte me vitezovi prizivam vas. Oštricu vašeg duha prizivam. Vašu moć prizivam. Vaš duh zovem. Dođite, slijedite novi zadatak, prizivam vas. Prizivam vas mrtvi, izgubljeni vitezovi. Čujte me i dođite k meni. Čujte me i borite se uz mene.

Zaštitite me od zlih duhova. Kažem vam, borite se u mojim bitkama. Čujte me duhovi izgubljenih vitezova, dođite k meni, budite uz mene. Zaštitite me od zlih duhova.

Prizivam vas. Prizivam vas. Prizivam vas. Prizivam vas…

Neka se moja vojska skupi.

Neka bude. Neka bude. Neka bude.”

Čarolije zaštite
Zamisli trostruki krug ljubičastog svijetla oko svog tijela dok izgovaraš:


“Zaštičena sam tvojom snagom,
po danu i u noći
o Božice snažnih moći.”

Ili:


“Triput idem oko kruga
zlo se nema skriti kuda
samo dobro mi je sluga.”

(Koristi se i kod otvaranja magičnog kruga.)




- 13:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Čarolija za novac i zaposlenje



Ovdje je opisana jednostavana i bezopasna čarolija koju možete primjeniti i u vrlo kratkom roku dobiti rezultat - koji će definitivno pojačati vašu vjeru u moć magije i buduće čarolije.
Ovo je stara čarolija za početnike koja je učinila čuda za mnoge.

Potrebno:

vještičja boca - Kovanice svih veličina
(5 kuna, 2, 1, 50 lipa, 20, 10, 5)
- Osušeni kukuruz
(plod, list)
- Sjeme sezama
- Cimet u štapiću
- Klinčić - začin (eng. cloves)
- Piment (najgvirc),
jamajkanski papar (eng. allspice)
- Kikiriki
- Boca, staklenka
- Zelena svijeća



Prostor pripremite za rad incensom za privlačenje novca.

Otvorite magični krug, ubacujte sastojke u bocu jedan po jedan i razmišljajte o realnim načinima na koje možete doći do novca. Zamišljajte da novac dolazi k vama u najkraćem mogućem roku. Kad ste sve sastojke stavili u bocu protresite je 5 puta i izgovorite:

“Nek mi ova magična boca,
donese puno, puno, puno novca.
Nek je novca puna ruka
što zaželim imam bez muka.
Ja te zovem dođi, dođi, dođi,
novcu dragi u moj đep sada pođi.”

Zatvorite krug.
Bocu držite na mjestu gdje obično držite novac.
Kad je čarolija napravljena “pustite je”, nemojte o njoj razmišljati ili se pitati da li će djelovati. To je potrebno učiniti da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama kad o njoj razmišljate. Samo vjerujte da će čarolija djelovati i nastavite sa svakodnevnim životom.

Evo i za zaposlenje



Postoji mnoštvo različitih čarolija koje vam mogu pomoći u potrazi za novim radnim mjestom, promjenom posla, općenito poboljšanja imovinskog stanja. To ne znači da ćete drugi dan dobiti dobitnu kombinaciju na lotu, ali ako postoji radno mjesto stvoreno za vas i vaš talent, magija će naći put do njega. Svemir će se pobrinuti za vas ako mu to dopustite. Ljepota je u tome što zapravo ne morate ništa posebno uraditi, i zapanjujuća je činjenica kako je malo potrebno da dobijete što trebate.

Kako dobiti savršen posao?

Postoji masa čarolija u kojima morate imati točno određenu viziju o poslu kojeg želite raditi, ali to ne znači (bar ne u mojem slučaju), da će vas to zadovoljiti. Postoji jedna izreka koja jako dobro opisuje ovaj slučaj: “Paziti što želiš, možda ti se to i ostvari.” U većini slučajeva ako joj dopustite, magija nađe rješenje koje je za vas bolje nego rješenje koje mislite da trebate. Ne očajavajte i ne odustajte ako vam ne uspije iz prvog pokušaja. Možda vama bolje odgovara neki drugi način. Ovdje ću navesti nekoliko čarolija. Bitno je da primijenite onaj koji vas u ničem ne sputava i koji vam u potpunosti odgovara. Kod izvođenja rituala jako je bitno da se ugodno i opušteno osjećate.

Isprobala sam nekolicinu čarolija i rituala za zaposlenje i svi su dali rezultat. Međutim, u to vrijeme nisam shvaćala da mora proći neko vrijeme i da moram promijeniti nekoliko poslova (u kojima sam stekla iskustvo) da bih mogla obavljati sadašnji posao. Stoga nemojte biti nezadovoljni ako u roku odmah ne dobijete ono što želite. Samo vjerujte da ćete se naći u pravo vrijeme na pravome mjestu.

Iako ritual izvedete savršeno ponekad ne uspijeva. Razlog tome može biti što svojoj potrebi pristupate previše sebićno. Zapamtite da u magiji ono što šaljete i dobivate natrag. Ako je vaš zahtjev sebičan možda se nađete na takvom radnom mjestu i sl.

U magiji postoji zakon:

„Sve se vrača trostruko.“

Bilo dobro ili loše. Imajte to na umu. Stoga u vrijeme kad izvodite čaroliju, napravite isto za nekog bližnjeg. Uvijek nastojite nešto novca davati u humanitarne svrhe, karitas, udrugu za zaštitu prirode ili u azil za životinje… Odaberite sami.

Ovdje je opisana čarolija koju sam sama sastavila, i koja mi je u roku od tri dana dovela posao koji sam samo mogla poželjeti.

Ritual se sastoji od:

- izrade svijeća,

- pročišćavanja prostora na kojem izvodite ritual,

- čarolije zaštite od nepoželjnih duhova i energija,

- uzemljenja,

- prizivanje elemenata,

- izvođenja čarolije,

- zahvale,

- otpuštanje elemenata.

(Poželjno je i dizanje magičnog kruga, ali nije obvezno za početnike).

* Izrada svijeća

Potrebno:
- dvije svijeće zelene boje (obojene i s unutarnje strane)
- lončić i žlica
- fitilj za svijeće, debeli konac ili tanko uže
- plastična čaša (od jogurta ili sl.)
- čačkalice
- sol
- bilje koje se u magiji koristi za prizivanje novca, posla, blagostanja: mahovina, kamilica, sitno sjeckana kora limuna, cimet (u prahu ili kora u manjim komadima), mak (u zrnu), badem, žir, lucerka, angelika, šumska jagoda (list, cvijet), čempres (list i sjemenke), menta, hrast, kopar, ginseng, mažuran, bosiljak, bergamot, kamelija, klinčić, lan, ginger, mandragora.

(Pokušajte nabaviti što više vrsta ovog bilja!)

* Postupak:

Na laganoj vatri otopite svijeće. U vosak dodajte malo soli, bilje sitno isjeckano u maloj količini – ne previše gusto. Promiješajte. Pustite da se malo ohladi. Rasporedite ravnomjerno smjesu u tri plastične čašice. Fitilj pričvrstite na čačkalicu i uronite u sredinu čaše tako da čačkalica drži fitilj. Ostavite da se do kraja ohladi. Čaše odstranite škarama ili istresite.

Svijeće su gotove!

Jednu iskoristite, a dvije poklonite osobama koje imaju novčanih problema.

* Pročišćavanje prostora na kojem izvodite ritual

Izvorsku vodu koja je jedan dan odstajala na otvorenom na mjesečini, pomiješajte sa soli. Tom otopinom poprskajte prostor na kojem ćete raditi.

* Pročišćavanje tijela od energija nakupljenih tijekom dana

Istuširajte se, (i kosu) i zamišljajte da se sva loša energija ispire iz vašeg tijela i odlazi u odvod. Po koži istrljajte malo soli. Ili uzmite kupku također s malo soli, lavandom ili lovorom.

* Napravite zaštitu na način koji vam najbolje odgovara
* Napravite uzemljenje
* U mislima prizovite magične elemente. Kod prizivanja usporedno palite svijeće namjenjene elementima. Sjednite u sredinu. Zemlja - zelena - sjever, zrak - žuta - istok, vatra - crvena - jug, voda - plava - zapad.
* Izvođenje čarolije

Podložite svijeću dubokim tanjurom, (jer je moguće da se brzo otopi i da se bilje upali, što bi moglo izazvati jak plamen), tako da budite spremni na istjecanje voska i osigurajte prostor oko i ispod svijeće u slučaju da se jako zapali.

Pred sebe stavite novčanice, nakit ili predmete koji vam predstavljaju materijalnu vrijednost. Zamišljajte da novac dolazi k vama. Imajte jasnu predodžbu odakle, kako, pomoću čega, u kojem obliku.

Posao. Kakav posao? Što biste željeli raditi? Kako, s kim, gdje? Idite u sitne detalje. Imajte na umu i što možete ponuditi. Izgovarajte mantre, stihove, prizivajte novac, vizualizirajte.

Jednom kad započnete s ritualom, nemojte se više micati, ustajati, neka vam sve potrebno bude pri ruci. Kad završite s prizivanjem novca, zahvalite svemiru. Zamislite da vaša molba odlazi od vas u svemir. Zahvalite elementima na njihovom prisutstvu i blagostanju koje vam daje.

Otpustite elemente počevši od zadnjeg prizvanog prema prvom, riječima poput:

„Element Voda zahvaljujem ti na tvojem prisutstvu i moćima koje mi daješ. Budi blagoslovljena.

(Zamislite da voda otječe, vrača se, odlazi. Oluju koja se stišava. Kišu koja prestaje. Ugasite svijeću.)

Element Vatra zahvaljujem ti na tvom prisustvu i snazi koju mi daješ. Budi blagoslovljena.

(Zamislite da se jaka vatra stišava. Ugasite svijeću).

Element Zrak zahvaljujem ti na prisutstvu, na vjernosti i odanosti koju donosiš. Budi blagoslovljen.

(Zamislite da se jak vjetar pretvara u slab. Ugasite svijeću).

Element Zemlja zahvaljujem ti na prisutstvu, na blagostanju koje donosiš. Budi blagoslovljena.

(Završite uzemljenje. Ugasite svijeću).
Izgovorite:

„Slava budi magičnim elementima. Otpuštam vas. Neka bude volja moja. Neka bude.“

Konstrukcija rituala

Konstrukcija rituala (koraci) nisu obvezni u cijelosti. Ako vam se nešto čini pre komplicirano izbacite ili zamijenite. Jedino što nikako ne smijete preskočiti je zaštitna čarolija na početku rituala. S vremenom ćete pronaći najdjelotvorniji način. Improvizirajte i isprobavajte. Nemojte stati na jednoj stvari. Kompletni ustroj rituala kojeg se morate pridržavati bit će jasno naznačen i nužan je jedino kod zazivanja božanstava.

U ovom ritualu bitna je vizualizacija. Odstranite sve što vas može dekoncentrirati ili smetati. Osigurajte si mir, prostor i vrijeme. Ritual je najbolje izvoditi uvećer za vrijeme i tri dana prije punog mjeseca.

- 13:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Evo nekaj za školarce



Ova čarolija može se koristiti za pripremanje ispita znanja bilo koje vrste.



Napomena: Ova će čarolija djelovati samo u slučaju da ste gradivo prethodno naučili. Nemojte očekivati da čarolija djeluje ako se niste potrudili naučiti - to bi bilo varanje. Čarolija će istaknuti vaše znanje i pomoći u koncentraciji tokom pisanja testa. Iako se čarolija čini bezopasna u ritual prizivate određene sile/entitete od kojih tražite pomoć, stoga se OBAVEZNO ZAŠTITITE čarolijom zaštite prije izvođenja rituala. KOD OVOG RITUALA OBAVEZNO JE OTVARANJE MAGIČNOG KRUGA - nemojte pokušavati izvoditi čaroliju bez pravilnog otvaranja kruga.

Potrebno:

- Žuta svijeća
- Ulje za posvetu svijeće (cimet, klinčić, vertivija…)
- Incens za posvetu prostora

Bilje:

Ljiljan - poboljšava pamćenje
Orhideja - Poboljšava pamćenje i koncentraciju
Hibiskus - mudrost i koncentracija

Postupak:

Urežite magičnim nožem ili posvećenom iglom svoje ime u svijeću. Otvorite krug, zapalite incens i nakon toga svijeću.

Izgovorite:

Duhovi mudrosti prizivam vas,
U svoj magični rad pozivam vas.
Moju molitvu čujte!
Pomoć vašu tražim, dođite!
Osvijetlite mi put do uspjeha.

Prepreke pomozite savladati.
U mudrosti i snazi želim boraviti.
Neka bude kako želim.
Učinjeno je !

Ponavljajte stihove nekoliko puta te nakon rituala ostavite svijeću da izgori do kraja na vidnom mjestu dok utvrđujete svoje znanje. Prije ispita zapešća i područje trećeg oka u maloj kolićini premažite uljem cimeta i sandalovine.

- 13:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

03.12.2007., ponedjeljak

Molba

Da svi koji ne vjeruju u magiju ili su druge vjeroispovjesti pa misle da je magija nešto čudno ili imaju nešto protiv drugih vjera nek se gube iz foruma ili nek mi ne stavljaju glupe komentare .
- 14:45 - Komentari (6) - Isprintaj - #

02.12.2007., nedjelja

Ritual za oslobođenje od krščanstva

Bok evo mene opet.
Nešto mi sa blogom šteka pa pišem malo manje ali evo nečeg novog.
Postoji puno sotonista koje se muce s proslim uvjerenjima koja su im ugravirana u um od rodenja od roditelja i svih oko njih. Mnogi su odrasli medu krscanima ili blizu njih. Vjera moze onemoguciti slobodno razmisljanje, i nametati gotove zakljucke kao "radi to, ne radi to", restrikcije od seksualnosti, okultizma, i najvise od stovanja Sotone kao Oca svih. Mnogi su jos prisiljeni trpjeti biblijska ispiranja mozga nedjeljom za nedjeljom i utjecaj okoline. Ovaj ritual ce onemoguciti sve dogme, krscanske ili ne, iz proslosti i napuniti nase umove istinom Sotoninog kraljevstva i puta lijeve ruke. Prije svega, najbolje je izabrati 3 noci prije mladog mjeseca jer su onda sile tame najjace. Ovo se mora napraviti u ponoc jer su snage najjace u ponoc i poslije. Drzi crnu (plavu) svijecu u ruci i pobrini se da te nitko ne ometa. Tada recitiraj "Oce nas" unazad polako 3 noci. Dok izgovaras ove rijeci polako, zamisli da sve lazi i izmisljotine koje su ti govorili godinama izlaze van iz tebe. Osjeti slobodu kroz cijelo svoje bice, otvori se Luciferu i tamnim silama da ispune cijelo tvoje bice.


**Napomena:

Kako stranica ne podrzava hrvatska slova; mala slova citajte:
s - kao u "sipak"
d - kao u "dak" (djak)
z - kao u "zeton"
c - kao u "citko"
Sva ostala, velika slova, citajte normalno.

Evo molitva napisana unatrag:

NEMA! ALZ DO SAN IVABZI OGEN
TSAPAN U SAN IDEVU EN I
MIsAN AMICINzUD OMATsUPTO IM I OKAK,
EsAN EGUD MAN ITSUPTO I
SANAD MAN JAD INJADGAVS sAN HURK
ILJMEZ AN I OKAT, UBEN AN OKAK
AJOVT ALJOV IDUB
EJOVT OVTSVELJARK IdOD
EJOVT EMI ES ITEVS
AMISIBEN AN ISEJ IJOK, sAN EcO
- 15:27 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovdje čete nači sve o ograncima i magiji pokazat ču vam kakva je u istinu magija a ne kako ju crkva prikazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Ovdje če biti neke slike

Siglovi se mogu nači na ovoj stanici





Ankete