Magija, crna, bjela, visoka

19.11.2007., ponedjeljak

Sotonistička magija "spellovi"

Spell za uništavanje protivnika
PAZITE NA KARMU ALI AKO JE STVARNO POTREBNO IZVOLITE
Upali crnu svijecu i ponovi ovu molitvu nekoliko puta uz vizualizaciju neprijetelja.



"Zovem Te, mocni nositelju svijetla Lucifere.
Demoni svi, cujte moj glas!
Svojim mislima pozivam vas.
Snaga mojih misli je stvarna,
Kroz svemir silu stvara,
Uzmi mog neprijatelja, kazni ga snazno,
Slomi ga, povrijedi ga snazno,
Iz mocnih dubina Pakla
Pokazi mu sile mraka,
O Lucifere, o zvijezdo sjajna,
Cuj moj glas pun zara.
Osveta ce dozivjeti svoj dan,
Moj neprijatelj odlazi u prah!"

Spell za jačanje crnog ogledala
NIJE OPASAN

Koristenje crnog ogledala može biti jako korisno u kontaktiranju sa Demonima i dusama, proricanju buducnosti, i odgovaranju na pitanja. Crno ogledalo je idealno za ove svrhe.



Najbolje vrijeme za pravljenje crnog ogledala je za vrijeme punog mjeseca, jer mjesec vlada nad trecim okom i psihom. Crno ogledalo mozes napraviti od jednog okvira za slike i crnog spreja za staklo. Izvadi stakleni dio iz okvira; oboji jednu stranu crnim sprejem i pricekaj da se osusi. Nakon toga, vrati stakleni dio tako da ta strana koja je obojana ide prema unutra. To je crno ogledalo. Pozitivno je sto si sam napravis ogledalo, jer se automatski unosi tvoja energija u njega. Zamjena za crna ogledala mogu biti razne. Crna ili tamna tekucina u zdjelama, ili svjetlucavi crni objekt, dovoljno velik da se mozes koncentrirati. Obicna ogledala takodjer rade u zadimljenim prostorijama (svijetlo svijeca je odlicno). Ritual za jacanje, ispod, je za naprednije ucenjake i, jako je efektivan. Ako nisi napredniji ucenjak, i dalje mozes koristiti crno ogledalo i kada se razvijes, onda mozes izvesti ritual jacanja.



Ritual jacanja:

Tijekom punog mjeseca, otidi negdje vani (ako je moguce), na neko mjesto gdje ces imati malo privatnosti. Udi u lagani trans, udisi energiju mjeseca u svoje trece oko na udisaju, a na izdisaju vibriraj «Inanna»; I-I-I-I-I-I-N-N-N-N-N-A-A-A-A-A-A-N-N-N-N-A-A-A-A, tako da osjecas vibracije u trecem oku. Napravi to 30 puta, zatim skupi energiju iz treceg oka i cirkuliraj ju u srcanu cakru i nazad u trece oko 9 puta, zavrsavajuci tako da uvijek malo ostane energije u srcanoj cakri. Postavi sigil Astaroth na vrh lica crnog ogledala i obadvoje postavi na oltar. Astaroth je Bozica prorocanstva.



Napisi sljedecu molitvu na papir:



Cuj me Gospodaru Sotono, trazim u Tvoje ime, da sile tame daruju svoje moci prorocanstva u ovom ogledalu; da mogu koristiti ovaj magijski medij da kontaktiram kojeg god Demona prizovem, da gledam u otkrivenje tajni, i znanje koje je meni nepoznato.

I ime Sotone/Lucifera, ja molim Astaroth, da podari blagoslove prorocanstva i sve moci vezane uz ovo ogledalo. Sve ovo, trazim u tvoje ime, Gospodaru Sotono. Neka tako bude!



Na vrhuncu svoga rituala, recitiraj molitvu na glas i kada zarsis zapali papir na plamenu crne svijece na lijevoj strani svoga oltara. Stavi goreci papir u zdjelu da izgori.



Sada, uzmi spremljenu energiju iz srcane cakre i pustaj ju u ogledalo sa svakim izdahom vibrirajuci G-G-G-G-G-E-E-E-E-E-E. Slovo G se jako naglasava. Baza tvoga jezika bi trebala biti sto je blize moguce straznjem djelu vrata dok vibriras Gebo runu. Gebo je Astarothova runa i koristi se u radu sa mocima srcane cakre. Sa svakim izdisajem, vibriraj energiju u crno ogledalol. Vizualiziraj energiju kako ulazi u ogledalo. Trebala bi biti u indigo boji (ljubicasto plava, dok moze biti i malo zelene), i neka raste sve intenzivnije sa svakim izdisajem. Trebao bi ti ocijeniti kada je ogledalo napunjeno i kada se spremljena energija iz srca potrosi.
- 15:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovdje čete nači sve o ograncima i magiji pokazat ču vam kakva je u istinu magija a ne kako ju crkva prikazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Ovdje če biti neke slike

Siglovi se mogu nači na ovoj stanici





Ankete