Magija, crna, bjela, visoka

14.11.2007., srijeda

Sotonistički pribor

Ritualni alati predstavljaju 4 elementa; vatra, zrak, zemlja i voda.



ATHAME ili "ritualni bodez"; "crna rucica ritualnog bodeza" se upotrebljava tako sto se usmjeri u 4 smjera i doziva 4 krune princeva Pakla. Sluzi i usmjerivanjem energije i volje. Veze se sa elementom ZRAKA. Simbolizira musku energiju u obredu.



ZVONO se upotrebljava u davanju znaka za pocetak u kraj rituala. Njegova zvonjava cisti zrak u pripremanju za ritual. Zazvoni se u smijeru kazaljke na satu za pocetak rituala (otvaranje) i obrnutom smijeru za zavrsetak rituala (zatvaranje).



KNJIGA SJENKI ili SPELL KNJIGA ili GRIMOAR je tvoj osobni dnevnik rituala i magijskih radnji; njihov rezultat, sto si napravio, kad i kako, komunikacija sa dusama i manifestacije. Privatni izvjestaj u koji pises sva svoja iskustva u detaljima.



GORUCA POSUDA, treba se napraviti od ne hrdajuceg zeljeza ili srebra. Predstavlja element VATRE i koristi se tako sto se u njoj pale papiri koji sadrze napisane molitve/molbe tijekom rituala. Odvojena posuda nije potrebna ali se moze nabaviti u kojoj bi se palili osobne stvari ili slike neprijatelja za upotrebu unistavajucih (Crnih) Magijskih radova.



Ja uvijek drzim odvojeno ritualne alate za Crnu Magiju. Razlog za to je, kad prakticiramo Crnu Magiju, upotrebljavamo jako negativnu i unistavajucu energiju. Ta energija moze zaraziti tvoje svakodnevne ritualne alate. Alate Crne Magije je najbolje drzati odvojeno. S vremenom, oni ce sami razviti jaku energiju.



SVIJECE predstavljaju element vatre. Svijece za standarni ritual bi trebale biti crne, ali ako je crna nedostupna, mogu se koristiti plava ili crvena. Kod prizivanja Demona, vazno je upotrijebiti boju vezanog sa tim Demonom (pogledaj "kako prizvati Demone"). *Zahvaljujuci krscanskoj kontroli, mjesta gdje se mogu kupiti crne svijece su rijetka. Daj sve od sebe, i zapamti - ono sto ti je u srcu je puno vaznije od boje svijece.



MIRISI se koriste da namirisu zrak i da se napravi ugodna atmosfera za ritual i magijske radnje. Mirisi su ugodni Demonima. Pojedinac bi uvijek trebao imati uzorak novog mirisa. Jer kad ritual pocne, prekasno je ako je miris los. Jeftin ili los miris moze biti velika ne ugodnost i, takoder, moze biti uvredljivo dusama koje pokusavate prizvati. Mirisi su od dva elementa: vatra i zrak.



RITUALNE VRPCE nisu potrebne, ali se mogu koristiti u carolijama veza i u carolijama gdje je potreban konopac.



KRISTALI nisu potrebni ali se moze upotrijebiti za intenzivniji ritual i za spremanje energije.



RITUALNI KALEZ predstavlja element vode. Koristi se tako sto se iz njega pije vino ili neko drugo pice tijekom formalnog rituala. Trebao bi biti od srebra ili ne hrdajuce zeljezo. Simbolizira zensku energiju rituala.



PENTAGRAMI nisu potrebi, ali se mogu koristiti da predstavljaju element zemlje. Trebali bi biti od srebra ili ne hrdajuceg zeljeza. *Svatko bi trebao imati simbol Baphometa na oltaru.



STAP je standardni ritualni alat koji koriste magovi i carobnjaci Puta Lijeve Ruke. Strogo se klonite koristenja stapova. Takoder se naziva "unistavajuca siba", i stoljecima se koristila za zlostavljanje i iskoristavanje Demona upotrebom imena ne prijateljskog boga. Nije ga mudro koristiti ako se zeli stvoriti prijateljski odnos sa Demonima jer, stapovi su im jako uvrijedljivi. Stapovi predstavljaju element vatre.



CRNO OGLEDALO se koristi za komuniciranje sa Demonima.
- 21:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovdje čete nači sve o ograncima i magiji pokazat ču vam kakva je u istinu magija a ne kako ju crkva prikazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Ovdje če biti neke slike

Siglovi se mogu nači na ovoj stanici





Ankete