Magija, crna, bjela, visoka

14.11.2007., srijeda

Trans

Duboki trans omogucava ulazak u podsvjesni dio uma kojeg je moguce programirati kako zelimo. Aktivna, lijeva strana mozga, blokira bilo kakav pokusaj ulaska pasivne, desne strane mozga (gdje se nalazi podsvijest). To je kao - iskljucivanje struje u sobi ili zgradi, da bi se popravile neke zice. U desnoj strani mozga mozemo programirati svoje umove da se, to sto zelimo, manifestira u stvarnosti.



Da bi se dosegnulo stanje transa treba vjezbe. Zapamti, svako od nas je individualan, i nekima ce to biti lakse a nekima teze. Najvaznija stvar je, biti uporan i strpljiv prema sebi. Upornost i strpljejne je jako vazno.





1. Udobno sjedi. Nemoj lezati, jer bi mogao zaspati.



2. Udahni (dok brojis do sest), drzi dah (dok brojis do sest), izdisi (dok brojis do sest) i opet drzi (dok brojis do sest). Radi ovo disanje dok se potpuno ne opustis. Na kraju, neces vise osjetiti tijelo.



3. Zamisli da silazis ljestvama u mraku. Nemoj vizualizirati ljestve; zamo zamisli osjecaj da to radis. Na izdisaju, osjecaj da silazis korak ili dva prema dolje. Na udisaju, osjecaj da se mirno drzis za ljestve.



4. Sada, samo se pusti i padaj unazad. Ako ti se zavrti ili se dizorijentiras, samo povuci svoju paznju na prednji dio svoga tijela, i prestat ce. Ovaj efekt mentalnog pada, kad se kombinira sa dubokom relaksacijom i mentalnom mirnocom, ce te uvesti u stanje transa.



Potreban je taj mentalni pad u tvom umu. To mjenja aktivnost mozdanih valova sa budnog stajna (Beta) u stanje spavajna (Alfa) ili stanja dubokog sna (Teta). Kad mozdani valovi dosegnu Alfa stanje, uci ces u trans. Kad dobijes osjecaj tezine, prekini vjezbu mentalnog pada. Ako ti se ne svidaju ljestve, zamisli da si u liftu (dizalu), osjeti da padas dok izdises, i da mirujes dok uzdises. Ili zamisli da si pero, osjeti da polako padas na izdisaju i stojis na udisaju. Potreban je efekt mentalnog pada da smanji aktivnost mozdanih valova.





5. Nastavi to raditi dokle god je potrebno. Vrijeme, potrebno da se ude u trans, varira - ovisno o osobnom iskustvu duboke relaksacije i mentalne mirnoce.



Osjecaj transa je: Sve je tise i osjećas se kao da si u puno vecem prostoru. Osjete se vibracije u tijelu. Sve se cini drugačije. To je kao da stavis kartonsku kutiju na glavu u mraku, osjeti se promjena atmosfere. Sve je malo bljede. Bilo koji ostar zvuk, u transu je jako bolan.



6. Da bi izasao iz stanja transa:

Koncentriraj se na micanje noznih ili rucnih prstiju. Kad mozes pomaknuti prste, razgibaj sake, pomakni ruke, protresi glavom, itd. Pokreni tijelo; ustani i setaj par minuta.





Sto ova vjezba radi:

Da bi napredovali u psihickim mocima, moramo trenirati svoje umove. Kad smo u stanju transa, nasi mozdani valovi se znacajno usporavaju. Dvije su strane mozga - lijeva logična/intelektualna tj. muska strana i desna kreativna/intuitivna tj. zenska strana. Desna strana je mjesto podsvijesti. Taj dio mozga je otvoren prijedlozima i programirajnu - tu se nalazi nasa astralna moc. Kad je desna strana mozga aktivna misljenjem, desnoj strani se ne moze pristupiti. Stanje transa gasi lijevu stranu mozga da bi mogli uci i programirati desnu stranu (podsvijest).



Potreban je trening da bi se moglo uci u trans. Duboki trans nije uvijek potreban, ali za odredene potrebe, jako je vazan. Kad istreniramo svoje umove da odu dublje i dublje u trans, to postaje sve lakse i lakse i potrebno je sve manje i manje vremena. Um je kao misic, i za vecinu ljudi, ova vjezba ce biti uvod u dio uma za koji nisu znali da je dostupan.



Vrlo je vazno da se ne ometa dok smo u stanju transa, pogotovo kad smo u dubokom. Zato se treba pobrinuti da smo u sobi ili mjestu gdje cemo biti sami, i telefoni moraju biti iskljuceni. Biti odvucen iz transa na krivi nacin moze biti jako bolno, i bol moze trajati danima - pogotovo ako se radi sa energijom u tom stanju.



Normalno je da u stanju transa, svaki zvuk moze biti bolan. To je zato sto, u tom stanju, nasa osjetila su jako ostra.



Iskusan moze doci u stanje transa po volji u par sekundi. Nije uvijek potrebno ici u duboki trans da bi radio sa svojim umom. Stanje transa se koristi da treniramo nase umove. Sa zahtjevnijim i tezim stvarima, duboki trans je potreban.


- 18:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (19)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovdje čete nači sve o ograncima i magiji pokazat ču vam kakva je u istinu magija a ne kako ju crkva prikazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Ovdje če biti neke slike

Siglovi se mogu nači na ovoj stanici





Ankete